Om oss...

  • Ån i vinterskrud...

    Hela området runt vår tomt är naturskyddsområde. Här är fantastiskt vackert året runt!

  • Underbart djurliv i dalen!

    En helt underbar plats att driva en kennel på!

Jag heter Jessica Andreasson.

Jag och min syster Carina har en flock helt underbara Chinese Cresteds... Fem härliga tikar och två helt underbara hannar än så länge =)
Jag är helt fast för denna härliga lilla ras! Så fantastiska små individer är de allihop! Glada små energiknippen som vill vara med överallt. Mycket sällskapliga och sociala små hundar! Att de sedan även är små cirkusartister är ju inte helt fel... Våra små bara älskar att hoppa omkring på bakbenen, göra små piruetter och  jaga svansen i snäva cirklar... Dessutom så nästan dansar de när de är lyckliga =) Helt fantastiska små hundar!!!

Vi har även fått hem en liten Tibetansk Spaniel tik. Även denna rasen är helt underbar! Mycket stabila och mentalt starka små hundar som oftast svämmar över av glädje =) Pussar ges i överflöd och den lilla svansen går i ett. En mycket envis och självständig ras som följer med på alla dumheter matte eller husse kan hitta på hihi. Så länge man får vara med är man nöjd ;)

I början på 2013 blev vårt kennelnamn godkänt. Men vårt första val dessutom =) Hundtassens blev det och vi är jättenöjda!

Vi har fått fyra fantastiskt fina kullar sen vi fick vårt kennelnamn godkänt, och planerar nästa lagom till hösten/vintern 2015. Sååå himla spännande och hur roligt som helst att se de små valparna växa upp!

Vi Bor i Hjortkvarn utanför Örebro.

Ett underbart litet samhälle, med en djup dal precis mitt i byn, som är ett naturskyddsområde. Här nere i dalen ligger vårt hus, det enda huset i hela dalen, med skog runt om och en liten å som rinner rakt igenom tomten...
Ån börjar ovanför dalen och rinner ner i form av ett härligt vattenfall, för att sen bli en ganska beskedlig liten å som rinner genom hela dalen. En helt fantastisk syn, bara ett stenkast från vår tomt =)
Vintrarna här är rent magiska! Ett fantastiskt sagolikt landskap brer ut sig i hela dalen.
Hjortarna tittar förbi i stort sett varje dag för att mumsa på höet vi lägger ut...

Vårt fantastiska vattenfall förvandlas till rena kaskaderna av ren is som brer ut sig i helt sanslösa formationer, med vattnet forsande under ytan...

Snön så ren och orörd, ligger kvar mycket längre här nere i dalen än i övriga byn och det är inte ovanligt att vi har ett uppåt 30 cm djupt snötäcke över hela vintern =)

Vi bor i en stor villa.

Med flera lägenheter, en för varje enhet av vår härliga familj...
Mina föräldrar med sina stora blandras hundar. De har även en underbart självständiga liten katt som springer ut och in som hon vill.

Jag själv med mina fyra underbara kines tjejer.

Min syster och hennes lille son och deras två fina små puffkillar Endymion & Antonius. Samt att nakentiken Kachina har tillkommit =)

Vi har en stor härlig tomt för hundarna att busa i, som delvis är inhägnad så busfröna kan springa fritt som de vill!!!

Vi trivs så bra här allihop, både människor och djur! Det är verkligen den perfekta platsen att driva en kennel på =)